Kuvauspalvelut


kuvauspaketit ja Hinnoittelu

Kuvaus alkaa konsultaatiolla, jossa keskustelemme toiveistasi, tyylitoiveista ja mahdollisista teemoista. Kuvauspaikka voi olla studio, ulkona luonnossa tai muu toiveidesi mukainen paikka. Kuvaussessio on rento ja turvallinen kokemus, ja tavoitteenani on, että sinulla on hyvä olla kameran edessä.

Potretit

Valmistujaiskuvat, henkilökuvat, CV-kuvat


Starting from $400

Hääkuvaus

Hääkuvauspotretit - 800 euroa
Potretit ja vihkiminen - 1300 euroa

Dokumentaarinen kuvaus alkaen 1800 euroa.
Kuvauspaketit 6-10 h.

Matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle lisätään hintaan.


800-2700 euroa

Yritykset

Brändikuvat, tuotekuvat, tapahtumakuvaus


Hinta: Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on sinulle valokuvaajana tärkeää?

Rakastan tunteiden, villien hetkien, liikutuksen ja rakkauden ikuistamista ikimuistoisiksi kuviksi. Tyylini on ajaton, moderni ja siinä on mukana vintage-vivahdetta. Minulle on tärkeää, että asiakkaan kuvauskokemus on laadukas ja asiakas saa itselleen odotuksiensa mukaisia kuvia. On myös olennaista, että hääkuvauspalaverissa käydään läpi olennaiset asiat hääkuvauksesta, jotta hääpäivänne on kuvauksen osalta sujuva ja mielekäs.

Missä kuvaat?

Kuvaan pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta matkustan tarvittaessa. Matkakulut lisätään hintaan.

Kuinka monta kuvaa toimitetaan ja kuka valitsee ne?

8 tunnin hääkuvauspaketissa keskimääräinen kuvamäärä on 300-400. Kuvauspaketin koko vaikuttaa kuvien määrään.
Tunnin potretti/parikuvauksessa kuvamäärä on noin 30-60.
Valokuvaaja valitsee toimitettavat kuvat, eikä lisäkuvia toimiteta. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia.

Kuinka kauan kuvien toimitus kestää ja miten ne toimitetaan?

Hääkuvien toimitusaika on 2-4 viikkoa. Kuvat toimitetaan digitaalisessa valintagalleriassa jpeg-tiedostoina täydessä resoluutiossa.

Miten ja milloin kuvausmaksu tulee suorittaa?

Kuvausmaksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan viimeistään kaksi viikkoa ennen hääpäivää. Lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Mitä tapahtuu, jos muistikortti hajoaa kuvaussession aikana ja kuvat menetetään?

Olen varautunut tällaiseen tilanteeseen käyttämällä kameraa, jossa on kaksi muistikorttipaikkaa. Tämä tarkoittaa, että kuvat tallentuvat reaaliajassa molemmille muistikorteille, mikä minimoi riskin kuvien menettämisestä. On hyvin epätodennäköistä, että molemmat muistikortit hajoaisivat samanaikaisesti. Vaikka tällaista tilannetta ei ole koskaan aiemmin sattunut urani aikana, olen valmis ottamaan vastuun, jos näin tapahtuisi. Jos esimerkiksi puolet kuvista häviäisi teknisen vian vuoksi, palauttaisin puolet kuvaussummasta. Jos kaikki kuvat menetettäisiin, olisitte oikeutettu koko summan palautukseen.

Mitkä ovat peruutusehdot?

Hääkuvaus tulee peruuttaa vähintään 2 kuukautta ennen sovittua kuvauspäivää. Peruuttamattomasta kuvauksesta veloitetaan 60% kuvaushinnasta. Ylitsepääsemättömän esteen, kuten sairauden tai loukkaantumisen, vuoksi kuvauksen voi perua ilman ylimääräisiä kustannuksia.